Emner

Hvad er synd? 

Findes der et helvede? 

Hvem er Gud i følge Bibelen? 

Jeg har da ikke brug for Jesus 

Hvad siger bibelen om kirken?

De falske apostle 

Kristne videoer

 

Velkommen til Omvendelse.dks videoside

 

Videoer med forkyndelse

Ja, det er sandt, det er ikke altid så spændende at se forkyndelse på video. Men nogen gange er der prædikanter der skiller sig ud, og som har noget som bare gør at det her må man bare høre.

Nogle ser man fordi de er sjove, andre fordi de gør det så supersmart at du siddet og tænker; wauw sådan tøj vil jeg også have på og så velformuleret, mens andre igen taler et sprog der er så lækkert og sødt at du næsten ikke kan sige nej.

Sådanne videoer vil ikke blive vist her

Det er ikke omvendelse.dks formål at vise den slags. Istedet vil det blive sand kristendom der vil blive forkyndt her, af mennesker som er ydmyge og som kender Gud og deres bibel. Der var derfor ikke megen tvivl om hvem der skulle være den første prædikant på forkyndelsessiden.

Paul Washer en mand der frygter Gud mere end mennesker

Det er en kraftig udmelding, men bedøm selv om ikke det er rigtigt efter at have set denne prædiken fra 2002 til et ungdomsmøde i USA med 5000 unge baptister. Hvis du ikke har fået noget ud af de første 10 minutter, vil du ikke få noget ud af resten. Men hvis du får noget ud af de første 10 minutter så kan det være svært at få slukket for resten. Det skal lige siges at Paul Washer aldrig blev inviteret igen. Find selv ud af hvorfor.

Kommentarer og spørgsmål kan sendes til info@omvendelse.dk

 

 

 

Radical sermon by Paul Washer

Add to My Profile | More Videos

Se flere videoer med Paul Washer på dette link.

 

 

 

 

 

 

 

Omvendelse.dk © 2007 • info@omvendelse.dk

Opdateret d. 29.9.2007