Emner

Hvad er synd? 

Findes der et helvede? 

Hvem er Gud i følge Bibelen? 

Jeg har da ikke brug for Jesus 

Hvad siger bibelen om kirken?

De falske apostle 

Kristne videoer

 

Velkommen til Omvendelse.dks videoside

 

They sold their souls for rocn'n'roll

Kan musik være farligt? Ifølge nogen ja, ifølge andre nej. Men hvem har ret? Mange af dem der siger at musik kan påvirke en positivt, påstår samtidig at det ikke kan være skadeligt. Måske er der noget de vælger at se bort fra. Men hvis det er skadeligt, kan det så dokumenteres og forklares? Det vil omvendelse.dk prøve på ved at vise dokumentar-serien "They sold their souls for Rockn'roll".

Denne dokumentarserie ikke bare påstår, men dokumenterer faren ved megen rock og popmusik. Der findes meget lignende materiale, men det er svært at finde noget der er ligeså godt underbygget som denne videoserie. Det skyldes bl.a. at ham der har været med til at lave serien har været rockmusiker, og kender miljøet indefra. Men også et godt researcharbejde, har været med til at gøre denne serie til en af de mest anerkendte indenfor området, specielt i kristne kredse.

Der er fire udsendelser. Hvis du ikke kender til rockmusikkens historie, bør du starte med den første video. Men har du et godt kendskab til "The Beatles", "Rolling Stones" og den tidligere heavy metal fra slutningen af tresserne, så kan du sagtens starte med nummer to. Til slut skal det siges, at disse videoer er ikke for svage sjæle, så se den kun hvis du mener at kunne klare at sandheden om rock og popmusik.

Kommentarer og spørgsmål kan sendes til info@omvendelse.dk

 

 

They Sold Their Souls For RockN'Roll 1

 

They Sold Their Souls For RockN'Roll 2

 

They Sold Their Souls For RockN'Roll 3

 

They Sold Their Souls For RockN'Roll 4

 

 

Omvendelse.dk © 2007 • info@omvendelse.dk

Opdateret d. 29.9.2007